Hello Friends, In This Post, You Will Get All Correct Answers of Amazon Students Day Quiz To Win Lenovo Thinkpad Laptop.

Amazon Students Day Quiz, Amazon Students Day Quiz Answers, Answers of Amazon Students Day Quiz, Amazon Quiz Answers To Win Lenovo ThinkPad Laptop, Students Day Quiz Answers 2020, Todays Amazon Students Day Quiz Answers.

Here Are Answers Of Amazon Students Day Quiz Contest

Question 1: In 2019, which Indian won gold in the World University Games at Napoli with a timing of 11.32 seconds?

Answer 1: Dutee Chand

Question 2: As a student, which famous Indian once mis-spelt the word 'Kettle' and refused to copy the correct spelling from the neighbour's slate?

Answer 2: Mahatma Gandhi

Question 3: 'The Adventure of the Three Students' features which legendary fictional detective?

Answer 3: Sherlock Holmes

Question 4: Eight Presidents of the United States have been students of which iconic university?

Answer 4: Harvard

Question 5: One of the founders of the company who has manufactured this product, nicknamed Woz, is an alumni of which university?

Answer 5: University of California, Berkeley

Question 6: While still a school student, who started blogging on the BBC Urdu website under the pseudonym Gul Makai?

Answer 6: Malala Yousafzai

Question 7: The iconic logo of which shoe manufacturer was created by a Graphic Design student named Carolyn Davidson?

Answer 7: Nike

Question 8: The national anthem of which country (whose capital is shown in picture) was composed by Rabindranath Tagore's student, Ananda Samarakoon?

Answer 8: Sri Lanka

Ongoing Amazon Quiz Contest Answers:

How To Play Amazon Students Day Quiz

  • Step 1: First of All, Download, Install And Open Amazon Pay App.
  • Step 2: Login To Your Account Using Your Credentials.
  • Step 3: Now Search For "Quiz" OR "Fun Zone" IN App's Search Bar.
  • Step 4: There You Will Get A Banner Related To This Contest.
  • Step 5: Click On Banner And Submit Correct Answers For All Questions And Win Free Lenovo ThinkPad.

Final Words:

So, These Are The Questions And Answers of Amazon Students Day Quiz Contest. Hope This Will Help You To Win Free Lenovo ThinkPad Laptop.

Also Subscribe Our Email Newsletter To Get Instant Notification of Upcoming Amazon Quiz Answers And Also Share It With Your Friends.